EEN PASSIE VAN KINDS AF AAN

VERFIJND MET SCHOLING EN BUITENLANDSE OPLEIDINGEN MET EEN TRENDY KAPPER ALS GEVOLD 

 

Passie… in alles wat ze doet. Dat is wat Cindy Verberk kenmerkt. Als kleine meid van 4 was ze al overtuigd dat ze later kapster zou worden. En nog elke dag geniet ze 100% van haar afwisselende job en van de vele lovende reacties van haar cliënteel.

 

Specialisatie

Cindy wilde zich na haar basisscholing nog meer verfijnen in allerlei technieken en trok daarom naar een kapsalon in Breda waar ze gedurende 7 jaar de knepen van het vak van dichtbij leerde kennen. Nadien ging ze zich verder bekwamen in Londen, bij het befaamde Toni & Guy. Een kapperszaak gekend voor zijn creativiteit, kwaliteit en eigenheid. Tijdens deze periode kreeg ze een intensieve opleiding waarbij ze leerde om het haar in ‘vakjes’ onder te verdelen en oog te hebben voor de techniek die op elk ‘vakje’ wordt toegepast. Die werkwijze leverde haar al meermaals een Hairdressing Award op waarbij haar creaties eruit springen omwille van hun stielkennis en originaliteit.

 

Opleidingen

Regelmatig volgt Cindy een opleiding in Londen bij Toni & Guy om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen.

Enkel door een harmonieus samenspel van de verschillende onderdelen op het hoofd klopt het patroon dat je als kapper wil creëren. Die zoektocht naar de juiste snit, de passende haarkleur, de transformatie tot een nieuwe look is wat Cindy elke dag drijft. In het trendy salon met parketvloer word je ondergedompeld in een wereld gevuld met lounge muziek, gezellig geroezemoes, kleur en verscheidenheid. Elke haarsnit is anders, elke belevenis is uniek. Laat je meevoeren in deze wereld van creativiteit en boek een afspraak voor een nieuwe haarsnit bij deze trendy KAPPER IN DEURNE.