Moods Deurne


Moods Hair Parlour in Deurne (Antwerpen) is niet zomaar een kapsalon voor dames,

heren en kinderen. Het is een belevenis. 

 

Cindy Verberk runt met hart en ziel deze zaak gesitueerd op de tweede verdieping

in een statig huis in de Ten Eekhovelei.

 

 Na zeven jaar ervaring in een salon in Breda en vijf jaar bij Toni & Guy in Londen en nadien ook nog bij deze gekende keten van kwaliteitskappers in België, startte ze haar eigen

kapsalon. Eerst in de woonkamer thuis maar al snel werd een trendy zaak opgestart.

 

VERFIJND MET SCHOLING EN BUITENLANDSE OPLEIDINGEN

MET EEN TRENDY KAPPER ALS GEVOLD 

 

 

Winnende foto 

colorzoom 2019

 

Gold winner Belgium,

creative  colorist

 

 Cindy verberk

is een gepassioneerd kapster en tevens winnaar van meerdere Hairdressing Awards in binnen- en buitenland.

Een eigen creatie die uitgekozen wordt boven duizenden inzendingen, betekent toch wel echt dé kroon op het werk.

 

Passie… in alles wat ze doet. Dat is wat Cindy Verberk kenmerkt. Als kleine meid van 4 was ze al overtuigd dat ze later kapster zou worden. En nog elke dag geniet ze 100% van haar afwisselende job en van de vele lovende reacties van haar cliënteel.

 

 Specialisatie

Cindy wilde zich na haar basisscholing nog meer verfijnen in allerlei technieken en trok daarom naar een kapsalon in Breda waar ze gedurende 7 jaar de knepen van het vak van dichtbij leerde kennen. Nadien ging ze zich verder bekwamen in Londen, bij het befaamde Toni & Guy. Een kappers imperium gekend voor zijn creativiteit, kwaliteit en eigenheid. Tijdens deze periode kreeg ze een intensieve opleiding waarbij ze leerde om het haar in ‘vakjes’ onder te verdelen en oog te hebben voor de techniek die op elk ‘vakje’ wordt toegepast. Die werkwijze leverde haar al meermaals een Hairdressing Award op waarbij haar creaties eruit springen omwille van hun stielkennis en originaliteit.

 

Opleidingen

Regelmatig volgt Cindy een opleiding in Londen bij Toni & Guy om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Enkel door een harmonieus samenspel van de verschillende onderdelen op het hoofd klopt het patroon dat je als kapper wil creëren. Die zoektocht naar de juiste snit, de passende haarkleur, de transformatie tot een nieuwe look is wat Cindy elke dag drijft. In het trendy salon met parketvloer word je ondergedompeld in een wereld gevuld met lounge muziek, gezellig geroezemoes, kleur en verscheidenheid. Elke haarsnit is anders, elke belevenis is uniek. Laat je meevoeren in deze wereld van creativiteit en boek een afspraak voor een nieuwe haarsnit bij deze trendy KAPPER IN DEURNE.